woensdag 17 augustus 2011

17 augustus............ Fagernes

Was gisteravond laat, lekker gelezen, wat gedronken, gewoon gezellig. We kamperen bij een meer waar Fagernes om heen is gebouwd. Vandaag nog even wat wandelen, lezen en misschien even winkelen voor de nodige boodschappen.


















Dit uitzicht hebben vanuit onze hut. We hebben wat een ruimere hut gehuurd, vierpersoons en dan heb je ook wat meer ruimte voor alle spullen.






We kunnen heerlijk voor onze hut zitten. Het is mooi weer in tegenstelling tot de berichten. We hebben wel gemerkt dat het weer in het noorden veel beter is dan in het zuiden van het land.
Morgen staan we vroeg op. Rijden naar Oslo en gaan dan met de boot naar Kiel. Vrijdagavond zijn we, indien er zich geen problemen voordoen, weer thuis. We varen met de Color Line naar Kiel.

We gaan Oslo niet meer in. We zijn daar al een aantal keren geweest. Geen wereldstad, maar wel een gezellige stad. Leuk centrum, waar in in de zomermaanden erg druk is. Buiten het centrum waan je je buiten, de stad is erg groen. Vigelandpark, schiereiland Bigdoy met het Frammuseum en het Kon Tiki museum zijn echte aanraders. Natuurlijk mag je de Holmenkollen, skischans, niet missen. Het is wel een van de duurste steden ter wereld.

Nog wat beelden van Fagernes....


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten