zaterdag 6 augustus 2011

Anke, rommel, bij het water

Nu we al een week op vakantie zijn, wordt het de hoogste tijd om eens wat als bijrijder te zeggen. Ik zit achter Jimte als een prinses op de erwt. Zo langzamerhand bouwen we alle spullen om mij heen en zit ik prima uit de wind! Het is een reis vol verrassingen, je weet nooit waar je de volgende dag kunt overnachten. Soms in een heel klein huisje en soms in een huis met een sauna.

We heb ben veel spullen bij ons. In dit kabouter huisje is het een grote troep. Alles uitpakken en -zie foto 's - en de chaos is compleet.












Mag de pret niet drukken! Heerlijk gewandeld, mooi uitzicht over de bergen soms met sneeuw bedekt.
























Vanavond bij het water nog even gepraat met een Duitser. Hij had een rendier aangereden met de motor. BMW was beschadigd, rendier dood en hij had echt mazzel gehad, alleen spatbord was beschadigd. Hij was nog helemaal onder de indruk.... dus erg voorzichtig rijden. Dieren zijn onberekenbaar.
Prachtig uitzicht over het water:

















En dan nog even een hassebasje....







3 opmerkingen:

  1. Mam, we zijn ontzettend trots op je!
    groetjes, Dick, Carlien, Jonna en Joep!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie houden ons wel lang in spanning met de Nordkaap-foto's.. Groeten uit Tranøy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Ymte en Anke,
    Fantastisch dat jullie zo'n mooie belevenis aangaan en daadwerkelijk meemaken. Schitterende foto's en wat een prachtige natuur. Wat zullen jullie een verhalen hebben als jullie weer thuis zijn. Wij blijven jullie volgen. Geniet en doe het voorzichtig aan. Groeten, Bert & Petra

    BeantwoordenVerwijderen